Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 citron jaune bio
- 1 bouquet d'herbes aromatiques fraîches mélangées (persil plat, aneth, cerfeuil, ciboulette…)
- 2 tranches de pain de mie blanc un peu sèches
- 150 g d'œufs de cabillaud fumés (1 petite poche)
- 4 petits-suisses à 20 % de m.g.
- 2 c. à soupe d'huile de colza
- du poivre moulu
- 1 pot d'œufs de truite
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 463 kJ / 110 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Entrée : saumon en gravelax et blinis au sarrasin
48u.
Donburi aux tempura de crevettes et wakamé
1h
Menu bluffant - Foie gras truffé à la vapeur et chutney de mangue épicé
13 godz. 30 min
Houmous
3u. 30min
Vichyssoise au haddock
45 min
Tarama maison, toasts de concombre
3h 25min
Pavlova aux agrumes et lemon curd
12u. 15min
Rillettes de haddock aux agrumes et aux herbes
2j 15 menit
Tarama et ses miniblinis
1h 45 min
Sauce rouille
10min
Risotto de saint-jacques aux algues
35 min
Velouté de cèpe et châtaigne
35 min