![Tarama aux œufs de cabillaud Tarama aux œufs de cabillaud](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/AF0F5C25-9FF9-450A-BEC1-F91530085695/Derivates/d41a73f4-b476-48e3-9675-c27523b0ed1c.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 citron jaune bio
- 1 bouquet d'herbes aromatiques fraîches mélangées (persil plat, aneth, cerfeuil, ciboulette…)
- 2 tranches de pain de mie blanc un peu sèches
- 150 g d'œufs de cabillaud fumés (1 petite poche)
- 4 petits-suisses à 20 % de m.g.
- 2 c. à soupe d'huile de colza
- du poivre moulu
- 1 pot d'œufs de truite
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 463 kJ / 110 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Guacamole
5 min
Soupe Tom Kha Kai au poulet
40min
FEVRIER Espumas au brie de Nangis, aux truffes et à la ciboulette - Nicolas Masse
2 Std.
Ceviche de poisson
30 dk
Velouté frais d'amande "ajo blanco"
3h 10 min
Tarama et ses miniblinis
1h 45 min
Carpaccio de saint-jacques
45min
Tartare de thon rouge
1sa 15 dk
Tartare de dorade à la thaïe
1sa 15 dk
Tarama maison
10min
Tartare de bar
10min
Aïoli traditionnel
10min