Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 citron jaune bio
- 1 bouquet d'herbes aromatiques fraîches mélangées (persil plat, aneth, cerfeuil, ciboulette…)
- 2 tranches de pain de mie blanc un peu sèches
- 150 g d'œufs de cabillaud fumés (1 petite poche)
- 4 petits-suisses à 20 % de m.g.
- 2 c. à soupe d'huile de colza
- du poivre moulu
- 1 pot d'œufs de truite
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 463 kJ / 110 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tarama et ses miniblinis
1ωρ. 45 λεπτ.
Houmous classique ou à la betterave
10p
Tarama maison, toasts de concombre
3 Std. 25 Min
Ceviche de dorade
10p
Gravlax de canard aux agrumes
12 godz. 30 min
Soupe de moules à la citronnelle
40min
Houmous de betterave
15 dk
Haddock fumé, betterave et crème d'avocat-coco, chips de lard fumé
40min
Houmous
3h 30min
Vichyssoise au haddock
45 λεπτ.
Saumon gravlax
60sa 30 dk
Sauce vierge
10p