Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 380 g de farine de blé
- 170 g de beurre, coupé en morceaux
- 90 g d'eau
- 2 c. à soupe de persil frais
- 850 - 950 g de rouelle de porc, dégraissée et détaillée en dés (2 cm)
- 1 c. à café rase de poivre blanc en grains
- 15 g de cognac ou d'un autre alcool
- 100 g de champignons de Paris frais, brossés et émincés
- 1 barde de lard
- 1 œuf battu, pour la dorure
- 1 sachet de gelée au madère
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 2323 kJ / 555 kcal
- Protein
- 42 g
- Karbonhidrat
- 35 g
- Yağ
- 25 g
- Lif
- 2 g
Alternatif tarifler
Terrine bressane
24h
Terrine de campagne
4 godz. 30 min
Terrine de canard
24h
Terrine de campagne
25 Std. 15 Min
Pâté périgourdin
48 godz.
Pommes dauphine (nouvelle recette)
55min
Pâté de campagne aux baies de genièvre
24h
Pâté en croûte (Espagne)
6 Std. 15 Min
Pâté de lapin en croûte
5j 30 menit
Pâté en croûte à la châtaigne
13 Std. 30 Min
Pâté de campagne au foie gras
48 godz.
Saucisson brioché de Lyon
3h 25min