Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La crème de pruneau (la veille)
- 300 g de pruneaux dénoyautés
- 450 g de thé noir infusé
Le gâteau (le jour même)
- 3 c. à soupe de rhum
- 200 g de sucre en poudre
- 5 jaunes d'œufs
- 200 g de beurre mou, coupé en morceaux et un peu pour le cercle
- 400 g de farine de blé, et un peu pour le cercle
- 10 g de sucre vanillé maison
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 2106.6 kJ / 503 kcal
- Protein
- 7.7 g
- Karbonhidrat
- 66.2 g
- Yağ
- 20.7 g
- Lif
- 3.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Far breton aux pruneaux
2 Std.
Gâteau nantais d'Eric Guérin
2 Std.
Fions vendéens (ou flans maraîchins)
12 Std.
Far breton aux pruneaux
1 Std. 10 Min
Pâté aux prunes
1 Std.
Far aux pruneaux
1 Std. 35 Min
Kouign-amann
2 Std. 15 Min
Petits kouign-amann aux pêches de vigne
3 Std.
Bonbons au chocolat et aux fruits secs
3 Std.
Gâteau nantais
1 Std.
Kig ha farz
1 Std. 15 Min
Gâteau basque à la confiture de cerises
50 Min