Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 hueso de caña (aprox. 150 g)
- 100 g de tocino entreverado curado
- 200 g de morcillo de ternera
- 150 g de lacón (previamente desalado durante 24 h)
- 1500 g de agua
- 1 chorizo asturiano
- 1 morcilla asturiana
- 400 g de berza de hoja lisa limpias y en trozos de aprox. 3x3 cm
- 1 cucharadita de sal
- 300 g de patatas chascada
- 400 g de judías blancas cocidas (en conserva), aclaradas y escurridas
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1675 kJ / 401 kcal
- Protein
- 25.63 g
- Karbonhidrat
- 20.84 g
- Yağ
- 23.87 g
- Lif
- 4.45 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Patatas guisadas con congrio y almejas
25 min
Cocido montañés
14h 20min
Arroz con ternasco y borraja
1u.
Guiso de patatas con mejillones
30 min
Sorropotún cántabro con chicharro
40min
Pote gallego de repollo
2 godz. 40 min
Guiso "mar y tierra"
50min
Lentejas con morcilla de Burgos
45min
Fabes con almejas
30 min
Patatas a la riojana
40min
Caldo gallego exprés
30 min
Pochas a la navarra
40min