Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 700 g Wasser
- 300 g Tomaten
- 600 g rote Spitzpaprika
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 100 g durchwachsener Speck, geräuchert, in sehr kleinen Würfeln
- 20 g Pflanzenöl
- 20 g Tomatenmark
- 2 EL Paprika edelsüß
- 1 TL Paprika rosenscharf
- 6 Wiener Würstchen
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 3 Prisen Salz
- 6 Stängel Majoran, abgezupft
- 4 - 6 Scheiben Graubrot
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2540 kJ / 606 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 33 g
- Yağ
- 39 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Burgenländische Krautsuppe mit Speck
55 min
Kartoffeltopf mit Pfifferlingen
1h 40min
Pannonische Bohnensuppe
50min
Bohneneintopf
1h
Zwiebelsuppe
40min
Erdäpfel-Schwammerl-Gulasch
1h
Erdäpfelkas mit Rettich
40min
Minestrone mit Kräuterpesto und Putenbrust
50min
Pannonische Krautsuppe (vegetarisch)
1h
Serbische Bohnensuppe mit Cabanossi
1h
Letscho
40min
Scharfes Fisolengulasch mit Debrezinern
50min