Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g Gruyère Käse, in Stücken
- 25 g Öl
- 500 g Zwiebeln, geachtelt
- 2 TL Mehl (10 g)
- 200 g Weißwein
- 700 g Wasser
- 1 - 2 Prisen Muskat
- 2 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - ½ Baguette, in Würfeln (1 cm)
- 1 Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 895 kJ / 214 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 22 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 2.9 g
Alternatif tarifler
Klassische Französische Zwiebelsuppe
1h
Rotwein-Zwiebelsuppe
40min
Zwiebelsuppe
1h
Französische Zwiebelsuppe
5h 30min
Knoblauchsuppe
30min
Zwiebelsuppe
45min
Radieschensuppe mit Kressenockerl
35min
Zwiebelsuppe
40min
Zwiebelsuppe
40min
Innsbrucker Knoblauchsuppe
45min
Cremesüppchen mit Kaffeeschaum
45min
Klassische Französische Zwiebelsuppe
1h