Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Zwiebeln, halbiert
- 80 g Gruyère Käse, in Stücken
- 30 g Olivenöl
- 20 g Butter, in Stücken
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 ½ TL brauner Zucker
- 50 g Weißweinessig
- 25 g Mehl
- 800 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Hühnerbrühe (für je 0,5 l) - 1 Lorbeerblatt, getrocknet
-
1
EL Thymianblättchen, frisch
veya ½ EL Thymian, getrocknet - 12 Scheiben Baguette, geröstet
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 980 kJ / 234 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 13 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Lif
- 2.1 g
- Sodyum
- 819 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Klassische Französische Zwiebelsuppe
1h
Zwiebelsuppe
1h
Französische Zwiebelsuppe
5h 30min
Käsestangen mit Möhrengrünpesto
1h 30min
Zwiebelsuppe
50 min
Südafrikanisches Bohnen-Chutney
7h
Rauchige Frischkäse-Bällchen
1h 20 min
Spaghetti alla carbonara
30 min
Tomatencremesuppe
40 min
Kopfsalat-Suppe
30 min
Kräuter-Knoblauch-Cremesuppe mit Schnecken
45 Min
Sauerkraut
96 godz.