Focaccia mit dicken Bohnen, Pancetta und Pecorino
TM6 TM5

Focaccia mit dicken Bohnen, Pancetta und Pecorino

4.5 (24 değerlendirme)

Malzemeler

Teig

  • 40 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
  • ½ - 1 Knoblauchzehe (isteğe bağlı)
  • 350 g Dicke Bohnen, frisch
    veya 350 g dicke Bohnen, TK, aufgetaut
  • 300 g Wasser
  • 1 ½ TL Salz
  • 1 TL Zucker
    veya 1 TL Backmalz
  • ½ Würfel Hefe (20 g)
    veya 1 Pck. Trockenhefe
  • 450 g Weizenmehl Type 550

Belag und Fertigstellung

  • 150 g Pecorino, gehobelt
  • 50 g Parmesan, gehobelt
  • Salz zum Würzen
  • 1 - 2 Prisen Pfeffer
  • 10 g natives Olivenöl
  • 100 g Pancetta, in dünnen Scheiben
    veya 100 g durchwachsener Bauchspeck, geräuchert, in dünnen Scheiben

Besin Değeri
şuna göre 1 Stück
Kalori
3590 kJ / 858 kcal
Protein
37 g
Karbonhidrat
91 g
Yağ
41 g
Lif
9 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler