Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 40 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- ½ - 1 Knoblauchzehe (isteğe bağlı)
-
350
g Dicke Bohnen, frisch
veya 350 g dicke Bohnen, TK, aufgetaut - 300 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
-
1
TL Zucker
veya 1 TL Backmalz -
½
Würfel Hefe (20 g)
veya 1 Pck. Trockenhefe - 450 g Weizenmehl Type 550
Belag und Fertigstellung
- 150 g Pecorino, gehobelt
- 50 g Parmesan, gehobelt
- Salz zum Würzen
- 1 - 2 Prisen Pfeffer
- 10 g natives Olivenöl
-
100
g Pancetta, in dünnen Scheiben
veya 100 g durchwachsener Bauchspeck, geräuchert, in dünnen Scheiben
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 3590 kJ / 858 kcal
- Protein
- 37 g
- Karbonhidrat
- 91 g
- Yağ
- 41 g
- Lif
- 9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Scones
35 Min
Fougasse mit Käse
2 Std. 35 Min
Pizza mit Schwarzwurzel und Serrano-Schinken
1 godz. 30 min
Pizza auf ligurische Art
1h 50min
Parmesan-Rosmarin-Brötchen
1 godz. 30 min
Fischburger mit Limetten-Kapern-Mayonnaise
45 min
Pizza mit Radicchio und Schinken
1h
Pilzza
1 Std. 20 Min
Pizza auf römische Art
1 Std. 40 Min
Bucatini mit Auberginen und Steinpilzen
1u. 10min
Focaccia mit Sardellen
1u. 45min
Frische Ravioli mit Ricottafüllung und Auberginensauce
1h 50min