Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 40 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- ½ - 1 Knoblauchzehe (isteğe bağlı)
-
350
g Dicke Bohnen, frisch
veya 350 g dicke Bohnen, TK, aufgetaut - 300 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
-
1
TL Zucker
veya 1 TL Backmalz -
½
Würfel Hefe (20 g)
veya 1 Pck. Trockenhefe - 450 g Weizenmehl Type 550
Belag und Fertigstellung
- 150 g Pecorino, gehobelt
- 50 g Parmesan, gehobelt
- Salz zum Würzen
- 1 - 2 Prisen Pfeffer
- 10 g natives Olivenöl
-
100
g Pancetta, in dünnen Scheiben
veya 100 g durchwachsener Bauchspeck, geräuchert, in dünnen Scheiben
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 3590 kJ / 858 kcal
- Protein
- 37 g
- Karbonhidrat
- 91 g
- Yağ
- 41 g
- Lif
- 9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pizza mit Pancetta, Tomaten und Büffel-Mozzarella
4h
Frische Ravioli mit Ricottafüllung und Auberginensauce
1 Std. 50 Min
Thunfisch-Oliven-Empanaditas
2 godz. 15 min
Pizza mit Lachs
1 godz. 30 min
Pizza auf römische Art
1h 40min
Tomaten-Paprika-Pisto als Gemüseergänzung zu Parmesan-Polenta-Rauten
1 Std. 15 Min
Pizza bianco mit Pesto und Mozzarella
1 Std. 20 Min
Focaccia Tonnata
1 godz. 30 min
Pizza Capricciosa
1h 40min
Tomatenfocaccia mit Oliven
2h
Trofie
1u.
Pizza auf ligurische Art
1 Std. 50 Min