Cihazlar ve Aksesuarlar
Persian Dill and Lima Bean Rice with Pomegranate
Hazırlık 15 dk
Toplam 40 dk
6 portions
Malzemeler
-
fresh dill leaves only10 g
-
water1000 g
-
fine sea salt1 tsp
-
basmati rice350 g
-
frozen green baby lima beans400 g
-
saffron threads1 tsp
-
oil30 g
-
feta cheese crumbled200 g
-
pomegranate seeds50 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
13 g
Kalori
1656 kJ /
395 kcal
Yağ
14 g
Lif
4 g
Karbonhidrat
53 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
persian vegetarian
10 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Pudla with Spinach and Paneer
1sa
Palak Paneer
45 dk
Aubergine and Tomato Pasta
45 dk
Coconut Dhal
20 dk
Vegetable harrira soup
45 dk
Herbed Mushrooms with Pearl Barley and Roasted Hazelnuts
13sa 25 dk
Strawberry and Pear Terrine
9sa 30 dk
Paneer Makhani
1sa
Sambhar
1sa 5 dk
Florentine-style Spelt Pizza - Pizza fiorentina con farina di farro
1sa 20 dk
Lentil moussaka
2sa 20 dk
Chinese Noodles with Vegetables
35 dk