Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sarımsaklı Sos
- 3 - 4 diş sarımsak
-
70
g sirke
veya 70 g limon suyu
Çorba
- 60 g yoğurt
- 50 g un
- 1 yumurta sarısı
- 20 g limon suyu
-
500
g sığır işkembesi iyice temizlenmiş,küçük parçalara bölünmüş
veya 500 g kuzu işkembesi iyice temizlenmiş,küçük parçalara bölünmüş - ¼ limon
- 1500 g su
- 2 diş sarımsak
- 1 soğan, orta boy, ikiye bölünmüş
- 30 g tereyağı
- 2 ½ tk tuz
- 1 tk toz karabiber
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 772 kJ / 185 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 10 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Elmalı Tart
1h
Sebze Suyu
3h 15min
Mangolu Hindistan Cevizli Yoğurt
10min
Yumurtalı Farfalle
1h 30 min.
Elma Kompostosu
20min
Asya Usulü Tavuk Çorbası
45min
Acı Biberli Zeytinyağı
25 min
Ballı Gün Kurusu Hoşafı
5 Std. 40 Min
Ekmek Köfteli Tavuk Suyu Çorbası
1 godz. 5 min
Makedon Usulü Mantar Çorbası
45min
Tarhana Çorbası
25 min
Ezogelin Çorbası
1 godz. 5 min