Cihazlar ve Aksesuarlar
Mantı
Hazırlık 1sa 15 dk
Toplam 1sa 45 dk
4 porsiyon
Malzemeler
Mantı Hamuru
-
un250 g
-
yumurta1
-
tuz1 tk
-
su100 g
-
limon suyu1 tk
Yoğurt Sosu
-
diş sarımsak2
-
yoğurt tam yağlı250 g
-
tuz damak tadına göre¼ tk
Mantı İçi
-
soğan ikiye bölünmüş40 g
-
maydanoz, taze sadece yaprakları5 dal
-
dana kıyma150 g
-
tuz damak tadına göre¼ tk
-
toz karabiber damak tadına göre¼ tk
-
un serpmek için
-
su mantıları pişirmek için
Salçalı Tereyağ Sosu
-
tereyağı1 ½ - 2 yk
-
kuru nane1 tk
-
domates salçası2 yk
-
tatlı kırmızı toz biber1 tk
Zorluk
ileri seviye
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Sodyum
955.1 mg
Protein
17.5 g
Kalori
1850 kJ /
442.2 kcal
Yağ
16.5 g
Lif
2.7 g
Doymuş Yağ
7.9 g
Karbonhidrat
55.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Mini Donut
2sa 45 dk
Tavuk Suyu
1sa 10 dk
Hindiba ve Gorgonzola Peynirli Puf Börekleri
1sa 5 dk
Hindistan Cevizi Yoğurdu
12sa 25 dk
Ev Yapımı Erişte
1sa 5 dk
Taze Makarna Hamuru
1sa
Yumurtalı Tam Buğday Makarna
1sa 40 dk
Çi Börek
1sa 10 dk
Entekke Böreği
40 dk
Haşhaşlı Cevizli Gümüşhacıköy Çöreği
50 dk
Buharda Lahanalı ve Etli Çin Mantısı
1sa 35 dk
Pide
1sa 20 dk