
Cihazlar ve Aksesuarlar
Mantı
Hazırlık 1sa 15 dk
Toplam 1sa 45 dk
4 porsiyon
Malzemeler
Mantı Hamuru
-
un250 g
-
yumurta1
-
tuz1 tk
-
su100 g
-
limon suyu1 tk
Yoğurt Sosu
-
diş sarımsak2
-
yoğurt tam yağlı250 g
-
tuz damak tadına göre¼ tk
Mantı İçi
-
soğan ikiye bölünmüş40 g
-
maydanoz, taze sadece yaprakları5 dal
-
dana kıyma150 g
-
tuz damak tadına göre¼ tk
-
toz karabiber damak tadına göre¼ tk
-
un serpmek için
-
su mantıları pişirmek için
Salçalı Tereyağ Sosu
-
tereyağı1 ½ - 2 yk
-
kuru nane1 tk
-
domates salçası2 yk
-
tatlı kırmızı toz biber1 tk
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Kalori
442.2 kcal /
1850 kJ
Protein
17.5 g
Yağ
16.5 g
Karbonhidrat
55.3 g
Lif
2.7 g
Doymuş Yağ
7.9 g
Sodyum
955.1 mg
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Lokma
4sa 35 dk
Hindistan Cevizi ve Fındıklı Bitter Çikolata Topları
30 dk
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1sa 5 dk
Teriyaki Sos (sarımsak ve zencefilli)
15 dk
Tatlı Ekşi Soslu Balık ve Pilav
Değerlendirme yok
Ev Yapımı Erişte
1sa 5 dk
Tart Hamuru
10 dk
Hatay Kömbesi
1sa 10 dk
Tahinli Çörek (6 adet)
2sa
Karamel Sos
1sa 30 dk
Buharda Lahanalı ve Etli Çin Mantısı
1sa 35 dk
İçli Köfte
2sa