Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Batbout dough
- 320 g water
- 2 Tbsp sugar
-
20
g fresh yeast
veya 1 heaped tsp dried yeast (8 g) - 10 g olive oil, plus extra for greasing
- 250 g plain flour
- 80 g wholemeal flour
- 240 g semolina, durum wheat
- 1 ½ tsp fine sea salt
Lamb meatballs
- olive oil, for greasing and frying
- 4 garlic cloves
- 5 - 6 sprigs fresh mint, leaves only, to taste
- 600 g lamb meat for stewing, boneless, cut in cubes (2 cm)
- 2 ½ tsp hot paprika
- 2 tsp ground cumin
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 1 tsp cayenne pepper
- ¼ tsp ground black pepper
- 6 - 7 sprigs fresh parsley, leaves only, to taste
- 600 g tinned chopped tomatoes
- 200 g water
- 20 g sunflower oil
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4263 kJ / 1018 kcal
- Protein
- 46 g
- Karbonhidrat
- 111 g
- Yağ
- 41 g
- Lif
- 11 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pilau Rice
30 min
Potato, Tomato and Kofta Gratin with Pepper Sauce
1sa 35 dk
Piri Piri Chicken with Pickled Curry Beans
3 Std.
Chicken Akhni
1h 30min
Chicken Pastilla
1h 25 min
Moroccan Chicken and Couscous
45 min
Middle eastern stuffed chicken
2u. 25min
Pilau Rice
40 min
Couscous with Chicken and Lamb
1h 10 min
Sfenj - Moroccan Doughnuts
2u. 45min
Chicken Tikka
4h 10min
Naan Bread with Onion and Cumin
2h