Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 garlic cloves
- 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 100 g onions, quartered
- 30 g vegetable oil
- ½ tsp chilli powder
- ¼ tsp ground turmeric
- 1 ½ tsp garam masala
- ¾ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 130 g tomatoes, fresh, cut in pieces (1 cm)
- 450 g lamb shoulder, boneless, cut in pieces (2 cm)
- 150 g water
- 80 g green peppers, deseeded, diced (1 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1531 kJ / 366 kcal
- Protein
- 21.2 g
- Karbonhidrat
- 5.8 g
- Yağ
- 28.7 g
Alternatif tarifler
Prawn Bhuna
30min
Keralan Fish Curry
30min
Quick Lamb Dhansak
50 Min
Beef With Lemon Grass (Kuruma Iraichchi) And Coconut Roti
1h 40min
Quick Lamb Dhansak
45min
Lamb Korma
4 godz.
Chicken Jalfrezi
1h
Chicken Saag
50 Min
Lamb Keema with Peas
1h
Cape Malay Chicken Curry
1h
Lamb Rogan Josh
1h 45min
Beef Madras
1h 30min