Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Batbout dough
- 320 g water
- 2 tbsp sugar
-
20
g fresh yeast
veya 1 heaped tsp dried instant yeast (8 g) - 10 g olive oil, plus extra for greasing
- 250 g plain flour
- 80 g wholemeal wheat flour
- 240 g durum wheat semolina
- 1 ½ tsp salt
Lamb meatballs
- olive oil, for greasing and frying
- 4 garlic cloves
- 5 - 6 sprigs fresh mint, leaves only, to taste
- 600 g lamb meat piece, sinew free, boneless, cut in cubes (2 cm)
- 2 ½ tsp hot paprika powder
- 2 tsp ground cumin
- 1 ½ tsp salt
- 1 tsp ground cayenne pepper
- ¼ tsp ground black pepper
- 6 - 7 sprigs fresh parsley, leaves only, to taste
- 600 g canned chopped tomatoes
- 200 g water
- 20 g sunflower oil
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4263 kJ / 1018 kcal
- Protein
- 46 g
- Karbonhidrat
- 111 g
- Yağ
- 41 g
- Lif
- 11 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pizza Marinara
1h 35min
Salsa Brava
10 Min
Wholegrain hamburger buns
2 Std. 50 Min
Stout Brownies
45 Min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
Değerlendirme yok
Pilau Rice
30 Min
Paneer tikka pizza
2h
Nigerian-style Grilled Fish with Rice and Tomato Salad
45 Min
Moroccan Lamb Meatballs with Batbout Flatbreads
1h 35min
Yellow rice with chicken
40 Min
Nicoise Salad
1 godz. 15 min
Kung Pao Chicken
1 Std. 5 Min