Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dough
- 250 g whole milk
- 80 g olive oil
-
15
g fresh yeast
veya 1 ½ tsp dried yeast - 350 g strong white bread flour
- 15 g sugar
- 1 tsp fine sea salt
Filling
- 10 g fresh mint, leaves only
- 50 g pecorino cheese, cut in pieces (2 cm)
- 75 g cream cheese
- 1 ½ tsp nigella seeds
Fatayer
- strong white bread flour, for dusting
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 921.2 kJ / 220 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 23.4 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 1.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Persian Flatbreads
1 godz. 45 min
Tuna and Olive Empanaditas
4h 5min
Potato, Tomato and Kofta Gratin with Pepper Sauce
1 godz. 35 min
Spinach Fatayers
2h
Gazelle Horns (Almond Pastries)
1 Std. 20 Min
Almond Briouats with Honey and Sesame Seeds
2h
Semolina cake (namoura)
1 Std. 50 Min
Date and pistachio truffles (bethith)
30 min
Milk pudding (mouhallabieh)
15min
Dill and Feta Flatbread
1 Std. 20 Min
Semolina Cake with Rosewater (Namoura)
40 min
Moroccan Mint Tea
25min