Cihazlar ve Aksesuarlar
Sebzeli Etli Püre
Hazırlık 10 dk
Toplam 35 dk
2 porsiyon
Malzemeler
-
patates küçük parçalara bölünmüş (2-3 cm)40 - 60 g
-
sebze küçük parçalara bölünmüş (2-3 cm)90 - 100 g
-
20 - 30 g balık fileto, (ör. somon ya da uskumru)dana bonfile yağsız, sinirsiz, küçük parçalara bölünmüş20 - 30 g
-
su400 g
-
portakal suyu30 - 45 g
-
sıvı yağ (8-10 gr)2 - 2 ½ tk
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 2 porsiyon
Protein
8 g
Kalori
831 kJ /
199 kcal
Yağ
12 g
Lif
2.8 g
Karbonhidrat
14 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Temel Yemek Kitabı
207 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Bal Kabağı, Patates ve Balıklı Pırasa Püresi
30 dk
Patates, Yeşil Fasulye, Havuç ve Tavuk Püresi
30 dk
Armut ve Elmalı Kayısı Lapası
20 dk
Elma, Ahududu ve Avokado Lapası
20 dk
Pırasa, Sakız Kabağı ve Tatlı Patates Püresi
35 dk
Patates ve Havuç Püresi
45 dk
Patates, Havuç ve Sakız Kabağı Püresi
35 dk
Yeşil Fasulye, Bal Kabağı ve Pırasa Püresi
45 dk
Muz, Armut ve Elma Lapası
10 dk
Tahıllı Meyve Lapası
10 dk
Tahıllı Elma Lapası
10 dk
Yulaflı Meyve Püresi
20 dk