Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 - 60 g patates, küçük parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 90 - 100 g sebze, küçük parçalara bölünmüş (2-3 cm)
-
20 - 30
g dana bonfile yağsız, sinirsiz, küçük parçalara bölünmüş
veya 20 - 30 g balık fileto (ör. somon ya da uskumru) - 400 g su
- 30 - 45 g portakal suyu
- 2 - 2 ½ tk sıvı yağ (8-10 gr)
- Besin Değeri
- şuna göre 2 porsiyon
- Kalori
- 831 kJ / 199 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 12 g
- Lif
- 2.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Patates, Havuç ve Sakız Kabağı Püresi
35min
Elma, Ahududu ve Avokado Lapası
20min
Tahıllı Meyve Lapası
10 min
Rezene ve Balıklı Makarna
40min
Patates, Bezelye, Sakız Kabağı ve Dana Eti Püresi
30min
Patates, Yeşil Fasulye, Havuç ve Tavuk Püresi
30min
İrmik, Elma ve Süt Lapası
10 min
Küpler Halinde Bal Kabağı Püresi
45min
Tahıllı Elma Lapası
10 min
Bal Kabağı, Patates ve Balıklı Pırasa Püresi
30min
Patates ve Havuç Püresi
45min
Muz, Armut ve Elma Lapası
10 min