Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g su
- 400 g havuç, soyulmuş, boydan ikiye bölünmüş, dilimlenmiş (2 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Tam tarif
- Kalori
- 564 kJ / 135 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Karbonhidrat
- 27.84 g
- Yağ
- 1.2 g
- Lif
- 10.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Patates, Bezelye, Sakız Kabağı ve Dana Eti Püresi
30min
Küpler Halinde Bezelye Püresi
No ratings
Küpler Halinde Sakız Kabağı Püresi
35min
Küpler Halinde Tatlı Patates Püresi
45min
Pırasa, Sakız Kabağı ve Tatlı Patates Püresi
35min
Yeşil Fasulye, Bal Kabağı ve Pırasa Püresi
45min
Muz, Armut ve Elma Lapası
10min
Sebzeli Etli Püre
35min
Küpler Halinde Bal Kabağı Püresi
45min
Armut ve Elmalı Kayısı Lapası
20min
Patates, Havuç ve Sakız Kabağı Püresi
35min
Patates ve Havuç Püresi
45min