
Cihazlar ve Aksesuarlar
Patates, Bezelye, Sakız Kabağı ve Dana Eti Püresi
Hazırlık 5 dk
Toplam 30 dk
2 porsiyon
Malzemeler
-
kabak soyulmuş,120 g
parçalara bölünmüş (2-3 cm) -
patates soyulmuş, parçalara130 g
bölünmüş (2-3 cm) -
bezelye, taze ya da dondurulmuş20 g
-
dana bonfile sinirsiz, parçalara bölünmüş (2-3 cm)50 g
-
su250 g
-
zeytinyağı (isteğe bağlı)1 - 2 tk
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Kalori
112 kcal /
469 kJ
Protein
8.1 g
Yağ
3.6 g
Karbonhidrat
12 g
Lif
3.7 g
Sodyum
35 mg
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Bebekler İçin Sağlıklı Beslenme
83 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Bal Kabağı, Patates ve Balıklı Pırasa Püresi
30 dk
Patates, Yeşil Fasulye, Havuç ve Tavuk Püresi
30 dk
Armut ve Elmalı Kayısı Lapası
20 dk
Küpler Halinde Havuç Püresi
45 dk
Pırasa, Sakız Kabağı ve Tatlı Patates Püresi
35 dk
Patates ve Havuç Püresi
45 dk
Patates, Havuç ve Sakız Kabağı Püresi
35 dk
Yeşil Fasulye, Bal Kabağı ve Pırasa Püresi
45 dk
Muz, Armut ve Elma Lapası
10 dk
Tahıllı Meyve Lapası
10 dk
Havuçlu Meyve Lapası
25 dk
Tahıllı Elma Lapası
10 dk