Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 15 g zeytinyağı
- 25 g tereyağı, parçalara bölünmüş
- 190 g arpa şehriye
- 1500 g su
- 2 ½ tk tuz
- 2 - 3 yk tereyağı, damak tadına göre artırılabilir
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1042.8 kJ / 249.3 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Karbonhidrat
- 35 g
- Yağ
- 9.5 g
- Lif
- 1.8 g
- Sodyum
- 2.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Armutlu Yulaf Lapası (Porridge)
30 Min
Pakette Sardalya ve Fasulye Salatası
1 Std.
Taze Soğanlı Tart
35min
Haşlanmış Makarna
25min
Patlıcanlı Bulgur Pilavı
40min
Fırın Mücver
50 Min
Kemik / Et Suyu (yavaş pişirme)
3h 25min
Pirinç Pilavı (Baldo Pirinç ile)
40min
Biberli Tavuk Şiş ve Pirinç Pilavı
1h 5min
Yasemin Pirinci Pilavı
35min
Salçalı Bulgur Pilavı
40min
Pirinç Pilavı (Osmancık Pirinci ile)
40min