Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 15 g zeytinyağı
- 25 g tereyağı, parçalara bölünmüş
- 190 g arpa şehriye
- 1500 g su
- 2 ½ tk tuz
- 2 - 3 yk tereyağı, damak tadına göre artırılabilir
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1042.8 kJ / 249.3 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Karbonhidrat
- 35 g
- Yağ
- 9.5 g
- Lif
- 1.8 g
- Sodyum
- 2.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Patlıcanlı Bulgur Pilavı
40 Min
Pirinç Pilavı (Baldo Pirinç ile)
40 Min
Buğdaylı Tavuklu Salata
35 Min
Tavuklu Pilav
1 Std. 10 Min
Salçalı Bulgur Pilavı
40 Min
Kuzu ve Patlıcanlı Pilav
1 Std. 20 Min
Kakuleli Çikolata Soslu Buharda Armut
40 Min
Buğday Salatası
35 Min
Şeker Şurubu
30 Min
Zeytinyağlı Pırasa
30 Min
Kıymalı Kabak Graten
50 Min
Pirinç Pilavı (Osmancık Pirinci ile)
40 Min