Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g patates soyulmuş, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 60 g kereviz kökü, soyulmuş, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
-
50
g havuç soyulmuş, boydan ikiye
kesilip dilimlenmiş (1-2 cm) -
70
g taze fasulye ayıklanmış,
parçalara bölünmüş (2-3 cm) -
50
g tavuk göğsü fileto, derisiz, parçalara bölünmüş
(2-3 cm) - 250 g su
- 1 damla zeytinyağı
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 938 kJ / 224 kcal
- Protein
- 15.54 g
- Karbonhidrat
- 24.52 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 5.84 g
- Sodyum
- 86 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Patates ve Havuç Püresi
45min
Armut ve Elmalı Kayısı Lapası
20min
Muz, Armut ve Elma Lapası
10min
Tavuk, Havuç ve Elma Püresi
Değerlendirme yok
Elma, Ahududu ve Avokado Lapası
20min
Yeşil Fasulye, Bal Kabağı ve Pırasa Püresi
45min
Patates, Bezelye, Sakız Kabağı ve Dana Eti Püresi
30 Min
Bal Kabağı, Patates ve Balıklı Pırasa Püresi
30 Min
Pırasa, Sakız Kabağı ve Tatlı Patates Püresi
35min
Havuçlu Meyve Lapası
Değerlendirme yok
Patates, Havuç ve Sakız Kabağı Püresi
35min
Armutlu Yulaf Kreması
10min