Cihazlar ve Aksesuarlar
Okra and meat stew (bamia)
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa
4 portions
Malzemeler
-
fresh okra stem ends removed1000 g
-
white vinegar3 tbsp
-
garlic cloves4
-
onions cut into quarters200 g
-
fresh coriander (isteğe bağlı) roughly chopped10 sprigs
-
olive oil60 g
-
beef cut into cubes (3 cm)300 g
-
salt adjust to taste1 tsp
-
freshly ground pepper1 pinch
-
canned chopped tomatoes500 g
-
tomato purée (concentrated)70 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
24.2 g
Kalori
1556 kJ /
372 kcal
Yağ
17.6 g
Karbonhidrat
29.2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Taste of Arabia
92 Tarif
İsviçre
İsviçre
The Basic Cookbook
151 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Spinach Fatayers
2sa
Beans with beef in tomato sauce (fasouliah)
13sa 30 dk
Semolina cake (namoura)
1sa 50 dk
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1sa 10 dk
Spicy sea bass (samke harra)
50 dk
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2sa 30 dk
Lamb with rice and aubergines (maghlobat badenjan)
1sa 20 dk
Chicken with couscous and saffron
1sa 15 dk
Chicken moghrabieh
1sa 25 dk
Fennel digestive
10 dk
Fish soup
40 dk
Bamia (okra and meat stew)
55 dk