Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 130 g basmati rice
- 60 g red lentils
- 1100 g water
- 100 g onions, cut into quarters
- 4 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 400 g canned crushed tomatoes
- 1 tbsp vinegar
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
veya 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - ½ tsp ground cumin
- ½ tsp dried chilli flakes, adjust to taste
- 1 tsp salt, adjust to taste
- 1 pinch freshly ground black pepper
- 80 g short dried pasta (e.g. elbow macaroni)
-
50
g cooked chickpeas, rinsed (weight after draining)
(isteğe bağlı)
veya 50 g canned chickpeas, rinsed (weight after draining) (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 1330 kJ / 318 kcal
- Protein
- 10.1 g
- Karbonhidrat
- 55.1 g
- Yağ
- 6.4 g
Alternatif tarifler
Lentils and Rice with Fried Onions (Mujadarrah)
1h 5min
Beans with beef in tomato sauce (fasouliah)
13h 30 min
Fruit nectar
10min
Spinach, Chickpea and New Potato Soup
35 min
Fatayer (spinach turnovers)
1 Std. 35 Min
Sweet cheese pastry (knafeh)
3h
Cheese sambousek
1h 45 min
Okra and meat stew (bamia)
1h
Chicken with rice
1h
Chicken with bulgur and vegetables
3h 5min
Tex-Mex tortillas with shredded pork and black beans
1h 20 min
Bamia (okra and meat stew)
55 Min