Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 130 g basmati rice
- 60 g red lentils
- 1100 g water
- 100 g onions, cut into quarters
- 4 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 400 g canned crushed tomatoes
- 1 tbsp vinegar
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
veya 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - ½ tsp ground cumin
- ½ tsp dried chilli flakes, adjust to taste
- 1 tsp salt, adjust to taste
- 1 pinch freshly ground black pepper
- 80 g short dried pasta (e.g. elbow macaroni)
-
50
g cooked chickpeas, rinsed (weight after draining)
(isteğe bağlı)
veya 50 g canned chickpeas, rinsed (weight after draining) (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 1330 kJ / 318 kcal
- Protein
- 10.1 g
- Karbonhidrat
- 55.1 g
- Yağ
- 6.4 g
Alternatif tarifler
Pasta alla puttanesca
35min
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1h 10min
Creamy carrot and lentil soup
35min
Baked falafel kofta
Değerlendirme yok
Chicken with bulgur and vegetables
3óra 5p
Paella with kidney beans
55min
Neapolitan
Değerlendirme yok
Creamy Moroccan bean soup
35min
Chili non Carne
1h
Charred leek gulai sayur
1h 10min
Tex-mex vegetable stew
1h 15min
Spaghetti alla Puttanesca
35min