Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 whole chicken legs (approx. 900 g), preferably free range, halved at joints, rinsed
- 1 tbsp fresh ginger juice
- 1 pinch salt
- 45 g glutinous rice wine (huangjiu)
- 4 dang gui (Chinese angelica root) slices
- 1 tsp wolfberries (goji)
- 1200 g water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1607 kJ / 381 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 27 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 247 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Green Papaya Fish Soup
2 Std. 15 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Ang Chow Chicken (Red Fermented Rice Wine Chicken)
1 Std. 25 Min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1 Std. 5 Min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45 Min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35 Min
Yam Rice
45 Min
Teochew Seafood Porridge
45 Min
Chicken Porridge With Century Egg
30 Min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2h 5min
Tomato-egg soup
20 min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.