Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 whole chicken legs (approx. 900 g), preferably free range, halved at joints, rinsed
- 1 tbsp fresh ginger juice
- 1 pinch salt
- 45 g glutinous rice wine (huangjiu)
- 4 dang gui (Chinese angelica root) slices
- 1 tsp wolfberries (goji)
- 1200 g water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1607 kJ / 381 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 27 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 247 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Steamed Chicken with Dang Gui
1 Std. 30 Min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40min
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1 Std. 15 Min
Hakka Rice Wine Chicken
1 Std. 25 Min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50min
Nyonya Fish Maw Soup
1 Std. 10 Min
Teochew Seafood Porridge
45min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 Std. 5 Min
Steamed Chicken With Green Ginger Sauce
45min
Homemade Soy Milk
35min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1 godz. 5 min