
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 42 - 48 oz leg of lamb boneless (2.5-3 lbs.)
- 7 garlic cloves divided
- 5 sprigs fresh oregano leaves only
- 3 tbsp dried oregano
- 5 sprigs fresh rosemary leaves only, divided
- 1 ½ tsp fresh ground black pepper plus extra to taste
- 1 tsp salt plus extra to taste
- 3 oz extra virgin olive oil divided (isteğe bağlı)
- 20 oz water
-
2
tbsp beef stock paste
veya 2 tbsp vegetable stock paste - 2 dried bay leaves
- 15 oz Yukon gold potatoes quartered, (approx. 3 lg. potatoes)
-
8 ½
oz carrots sliced (2 in.), (approx. 4 md. carrots)
veya 8 ½ oz baby carrots - 8 oz zucchini in pieces (2 in.), (approx. 2 zucchini)
-
6
fresh broccolini stalks
veya 6 oz broccoli florets in pieces (1 in.), (approx. 1 lg. head) - 1 heaping tbsp all-purpose flour
- 3 ½ oz red wine
- ½ oz freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 483 kcal / 2021 kJ
- Protein
- 47.2 g
- Yağ
- 22 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Lif
- 4 g
- Doymuş Yağ
- 15 g
- Sodyum
- 787.4 mg