
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 sprigs fresh rosemary leaves only
- 3 sprigs fresh thyme leaves only
- 5 leaves fresh sage
- 150 g onions cut into halves (1 onion)
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 70 g bacon rashers, cut into pieces (3 cm)
- 750 g lamb meat for stew, boneless cut into pieces (2-3 cm)
- ¼ tsp fine salt to taste
- ½ tsp black pepper, freshly ground plus extra to taste
- 2 carrots cut into slices (1-2 cm)
- 2 celery stalks cut into slices (1-2 cm)
-
2
tbsp stock paste (meat or vegetable)
veya 2 stock cubes (each for 0.5 l) (meat or vegetable) - 400 g canned chopped tomatoes
- 200 g dry white wine
- 100 g water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 393 kcal / 2479 kJ
- Protein
- 44.3 g
- Yağ
- 42.5 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Lif
- 3.925 g