Chicken Coq au Vin (Betty)

Chicken Coq au Vin (Betty)

4.0 20 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 2sa 15 dk
6 portions

Malzemeler

  • extra virgin olive oil divided
    2 oz
  • onions quartered
    8 oz
  • unsalted butter plus 1 heaping tbsp, room temperature
    1 oz
  • chicken thighs, skin on and bone in
    8
    1 whole chicken
  • bacon unsmoked, in pieces (1 in.)
    8 oz
  • carrots peeled, in rounds (½ in.)
    8 oz
  • cremini mushrooms trimmed, halved or quartered, if large
    8 oz
  • salt
    1 tsp
  • freshly ground black pepper to taste
    1 tsp
  • red wine (725 ml)
    1 bottle
  • garlic cloves crushed
    2
  • fresh thyme
    2 sprigs
  • dried bay leaves
    2
  • all-purpose flour
    1 tbsp
  • fresh parsley chopped
    ½ oz
  • mashed potatoes to serve
    cooked pasta, to serve

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 623 mg
Protein 48 g
Kalori 3088 kJ / 738 kcal
Yağ 50 g
Lif 2 g
Doymuş Yağ 15 g
Karbonhidrat 12 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...