Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 16 oz pork tenderloin, sliced (½ in.)
- 3 ½ oz button mushrooms, sliced
-
2 ½
oz dry vermouth
veya 2 ½ oz Madeira wine - 3 ½ oz whole milk
- 2 oz yellow onions, halved
- 1 garlic clove (isteğe bağlı)
- 2 tsp whole grain mustard
- 1 tsp hot mustard
-
1
chicken stock cube
veya 1 heaping tsp homemade chicken stock paste - 1 tsp salt
- 1 pinch ground black pepper, to taste
-
2
tbsp crème fraîche
veya 2 tbsp cream - 1 heaping tbsp corn starch
- 2 - 3 sprigs fresh parsley, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 946 kJ / 226 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 0.8 g
Alternatif tarifler
Basque Chicken
1h 10min
Mulled Wine
15 min
Berry Mousse
4h 50min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 min
Chicken Marsala
40min
Spicy Pork with Tomatoes
35 min
Beef Stroganoff
1h
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
30min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35 min
Turkey Chili
45 min
Chicken Cacciatore with Orzo
1 Std. 5 Min