Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 16 oz pork tenderloin, sliced (½ in.)
- 3 ½ oz button mushrooms, sliced
-
2 ½
oz dry vermouth
veya 2 ½ oz Madeira wine - 3 ½ oz whole milk
- 2 oz yellow onions, halved
- 1 garlic clove (isteğe bağlı)
- 2 tsp whole grain mustard
- 1 tsp hot mustard
-
1
chicken stock cube
veya 1 heaping tsp homemade chicken stock paste - 1 tsp salt
- 1 pinch ground black pepper, to taste
-
2
tbsp crème fraîche
veya 2 tbsp cream - 1 heaping tbsp corn starch
- 2 - 3 sprigs fresh parsley, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 946 kJ / 226 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 0.8 g
Alternatif tarifler
Chicken Breasts Pizzaiola
55min
Cod with Citrus Butter
50min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Apple and Fig Stuffed Pork Chops
50min
Basque Chicken
1 Std. 10 Min
Beef Stroganoff
1h
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Roasted Pork Loin (Betty)
1h 35min
Biltmore Chianti Glazed Beef Short Ribs
4h
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35min
Chicken Marsala
40min