Greek Vegetables

Greek Vegetables

3.8 10 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 1sa
4 portions

Malzemeler

  • garlic cloves to taste
    1 oz
  • parsnips quartered
    3 oz
    3 oz potatoes, quartered
  • green cabbage cut into pieces (2 in.), divided
    4 oz
  • fresh baby kale leaves cut into pieces (2 in.), divided
    4 oz
  • carrots cut into pieces (1 in.)
    2 oz
  • poblano chili stem and seeds removed
    1
  • Brussels sprouts trimmed, if large cut in quarters
    4 oz
  • whole tomatoes quartered
    4 oz
  • tomato paste
    1 oz
  • extra virgin olive oil divided
    3 oz
  • broccoli raab cut into pieces (4 in.), divided
    4 oz
  • zucchini cubed (approx. 2 in.)
    1 oz
  • eggplant cubed (approx. 1 in.)
    2 oz
  • fresh oregano leaves only, to taste
    ½ oz
  • salt
    1 tsp
  • fennel bulb cubed (approx. 1 in.)
    2 oz
  • feta cheese crumbled, to serve
    2 oz

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Protein 7 g
Kalori 1268 kJ / 303 kcal
Yağ 23 g
Lif 6 g
Karbonhidrat 22 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...