Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 oz garlic cloves, to taste
-
3
oz parsnips, quartered
veya 3 oz potatoes, quartered - 4 oz green cabbage, cut into pieces (2 in.), divided
- 4 oz fresh baby kale leaves, cut into pieces (2 in.), divided
- 2 oz carrots, cut into pieces (1 in.)
- 1 poblano chili, stem and seeds removed
- 4 oz Brussels sprouts, trimmed, if large cut in quarters
- 4 oz whole tomatoes, quartered
- 1 oz tomato paste
- 3 oz extra virgin olive oil, divided
- 4 oz broccoli raab, cut into pieces (4 in.), divided
- 1 oz zucchini, cubed (approx. 2 in.)
- 2 oz eggplant, cubed (approx. 1 in.)
- ½ oz fresh oregano, leaves only, to taste
- 1 tsp salt
- 2 oz fennel bulb, cubed (approx. 1 in.)
- 2 oz feta cheese, crumbled, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1268 kJ / 303 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 22 g
- Yağ
- 23 g
- Lif
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 min
Greek Lentils and Rice
40 min
One-Pot Barley and Vegetables
1h 10 min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 min
Lemony Broccoli and Chickpea Pitas
45 min
Caprese Frittata
30 min
Stuffed Vegetables
1 Std. 20 Min
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1 Std. 5 Min
White Bean Soup
2 Std. 45 Min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 min
Vegetarian Chili
50 min
Tofu Stew
30 min