Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 oz garlic cloves, to taste
-
3
oz parsnips, quartered
veya 3 oz potatoes, quartered - 4 oz green cabbage, cut into pieces (2 in.), divided
- 4 oz fresh baby kale leaves, cut into pieces (2 in.), divided
- 2 oz carrots, cut into pieces (1 in.)
- 1 poblano chili, stem and seeds removed
- 4 oz Brussels sprouts, trimmed, if large cut in quarters
- 4 oz whole tomatoes, quartered
- 1 oz tomato paste
- 3 oz extra virgin olive oil, divided
- 4 oz broccoli raab, cut into pieces (4 in.), divided
- 1 oz zucchini, cubed (approx. 2 in.)
- 2 oz eggplant, cubed (approx. 1 in.)
- ½ oz fresh oregano, leaves only, to taste
- 1 tsp salt
- 2 oz fennel bulb, cubed (approx. 1 in.)
- 2 oz feta cheese, crumbled, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1268 kJ / 303 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 22 g
- Yağ
- 23 g
- Lif
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55 Min
Portuguese Fish and Potato Stew
45 Min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 Min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 min
Minestrone
45 Min
One-Pot Barley and Vegetables
1h 10 min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1 godz. 5 min
Coconut Rice Salad
1j
Thai Curry Noodles
25 min
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35 Min
Spaghetti Squash with Chilies, Lime and Dukkah
1 godz. 5 min
Indian Vegetable Curry
50 menit