Cihazlar ve Aksesuarlar
Greek Vegetables
Hazırlık 30 dk
Toplam 1sa
4 portions
Malzemeler
-
garlic cloves to taste1 oz
-
3 oz potatoes, quarteredparsnips quartered3 oz
-
green cabbage cut into pieces (2 in.), divided4 oz
-
fresh baby kale leaves cut into pieces (2 in.), divided4 oz
-
carrots cut into pieces (1 in.)2 oz
-
poblano chili stem and seeds removed1
-
Brussels sprouts trimmed, if large cut in quarters4 oz
-
whole tomatoes quartered4 oz
-
tomato paste1 oz
-
extra virgin olive oil divided3 oz
-
broccoli raab cut into pieces (4 in.), divided4 oz
-
zucchini cubed (approx. 2 in.)1 oz
-
eggplant cubed (approx. 1 in.)2 oz
-
fresh oregano leaves only, to taste½ oz
-
salt1 tsp
-
fennel bulb cubed (approx. 1 in.)2 oz
-
feta cheese crumbled, to serve2 oz
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
7 g
Kalori
1268 kJ /
303 kcal
Yağ
23 g
Lif
6 g
Karbonhidrat
22 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Portugal to Greece
10 Tarif
Amerika Birleşik Devletleri
Amerika Birleşik Devletleri
Bunları da beğenebilirsiniz...
Indian Vegetable Curry
50 Min
Ratatouille
40 Min
Vegetable Soup
35 Min
Broccoli Red Lentil Soup
30 Min
Fettuccine with Arugula and Ricotta
1 Std.
Curried Cauliflower and Chickpea Salad
40 Min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 Min
Cauliflower "Fried" Rice
40 Min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Basque Chicken
1 Std. 10 Min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 Min
Vegetarian Chili
50 Min