Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Eggs for dipping
- 1200 g water
- 4 kampung eggs
Soup stock
- 500 g water
- 30 g dried kelp (kombu), rinsed
- 30 g bonito flakes
- 100 g Japanese soy sauce (shoyu)
- 100 g mirin
- 100 g Japanese rice wine (sake)
- 30 - 40 g sugar
To assemble
- 200 g long chinese cabbage, cut in pieces (4 cm)
- 300 g silken tofu (1 box), cut in slices (1 cm)
- 5 fresh shiitake mushrooms, scored (see tips)
- ½ sprig leek, diagonally sliced
- 60 g carrot, cut in slices
- 60 g yellow onions, cut in halves, thinly sliced
-
300
g beef slices (ribeye or beef chuck)
veya 300 g pork slices (shoulder loin or belly) - 200 g udon, rinsed
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 973 kJ / 233 kcal
- Protein
- 27 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 9 g
- Doymuş Yağ
- 4 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 855 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ginger sesame oil chicken
25min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45 min
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30 min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1 godz. 20 min
Yu Sang
1 godz.
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1h 5 min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35min
Teochew Seafood Porridge
45 min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
Stir Fried Whole Fish
20min