Cihazlar ve Aksesuarlar
Sukiyaki
Hazırlık 10 dk
Toplam 55 dk
4 portions
Malzemeler
Eggs for dipping
-
water1200 g
-
kampung eggs4
Soup stock
-
water500 g
-
dried kelp (kombu), rinsed30 g
-
bonito flakes30 g
-
Japanese soy sauce (shoyu)100 g
-
mirin100 g
-
Japanese rice wine (sake)100 g
-
sugar30 - 40 g
To assemble
-
long chinese cabbage cut in pieces (4 cm)200 g
-
silken tofu (1 box), cut in slices (1 cm)300 g
-
fresh shiitake mushrooms scored (see tips)5
-
leek diagonally sliced½ sprig
-
carrot cut in slices60 g
-
yellow onions cut in halves, thinly sliced60 g
-
300 g pork slices, (shoulder loin or belly)beef slices (ribeye or beef chuck)300 g
-
udon rinsed200 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
855 mg
Protein
27 g
Kalori
973 kJ /
233 kcal
Yağ
9 g
Lif
2 g
Doymuş Yağ
4 g
Karbonhidrat
11 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Hot Pot Gathering
11 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Watercress Soup
Değerlendirme yok
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 dk
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1sa 5 dk
Chicken porridge with century egg
30 dk
Steamed Chicken Essence
1sa 10 dk
Braised Rice Wine Fish
20 dk
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 dk
Cordyceps Flower Chicken Soup
2sa 5 dk
Summer seafood soup
45 dk
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40 dk
Yam Rice
45 dk
White Radish Pork Rib Soup
3sa