Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Eggs for dipping
- 1200 g water
- 4 kampung eggs
Soup stock
- 500 g water
- 30 g dried kelp (kombu), rinsed
- 30 g bonito flakes
- 100 g Japanese soy sauce (shoyu)
- 100 g mirin
- 100 g Japanese rice wine (sake)
- 30 - 40 g sugar
To assemble
- 200 g long chinese cabbage, cut in pieces (4 cm)
- 300 g silken tofu (1 box), cut in slices (1 cm)
- 5 fresh shiitake mushrooms, scored (see tips)
- ½ sprig leek, diagonally sliced
- 60 g carrot, cut in slices
- 60 g yellow onions, cut in halves, thinly sliced
-
300
g beef slices (ribeye or beef chuck)
veya 300 g pork slices (shoulder loin or belly) - 200 g udon, rinsed
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 973 kJ / 233 kcal
- Protein
- 27 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 9 g
- Doymuş Yağ
- 4 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 855 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3ωρ. 10 λεπτ.
Shallot Oil
25 min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1 Std. 15 Min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45min
Shiitake Mushroom Abalone Sea Cucumber Stew
1h 45min
Sugarcane Water Chestnut Drink
50min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1 Std. 20 Min
Rice Wine Chicken
30 min
White Radish Pork Rib Soup
3h