
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Eggs for dipping
- 1200 g water
- 4 kampung eggs
Soup stock
- 500 g water
- 30 g dried kelp (kombu), rinsed
- 30 g bonito flakes
- 100 g Japanese soy sauce (shoyu)
- 100 g mirin
- 100 g Japanese rice wine (sake)
- 30 - 40 g sugar
To assemble
- 200 g long chinese cabbage cut in pieces (4 cm)
- 300 g silken tofu (1 box), cut in slices (1 cm)
- 5 fresh shiitake mushrooms scored (see tips)
- ½ sprig leek diagonally sliced
- 60 g carrot cut in slices
- 60 g yellow onions cut in halves, thinly sliced
-
300
g beef slices (ribeye or beef chuck)
veya 300 g pork slices (shoulder loin or belly) - 200 g udon rinsed
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 233 kcal / 973 kJ
- Protein
- 27 g
- Yağ
- 9 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Lif
- 2 g
- Doymuş Yağ
- 4 g
- Sodyum
- 855 mg