![Sukiyaki Sukiyaki](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/c6b53d43-852d-4281-8b9a-727c850a6091/Derivates/e1264a65-da8f-420b-9a25-a250f6e25379.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Eggs for dipping
- 1200 g water
- 4 kampung eggs
Soup stock
- 500 g water
- 30 g dried kelp (kombu), rinsed
- 30 g bonito flakes
- 100 g Japanese soy sauce (shoyu)
- 100 g mirin
- 100 g Japanese rice wine (sake)
- 30 - 40 g sugar
To assemble
- 200 g long chinese cabbage, cut in pieces (4 cm)
- 300 g silken tofu (1 box), cut in slices (1 cm)
- 5 fresh shiitake mushrooms, scored (see tips)
- ½ sprig leek, diagonally sliced
- 60 g carrot, cut in slices
- 60 g yellow onions, cut in halves, thinly sliced
-
300
g beef slices (ribeye or beef chuck)
veya 300 g pork slices (shoulder loin or belly) - 200 g udon, rinsed
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 973 kJ / 233 kcal
- Protein
- 27 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 9 g
- Doymuş Yağ
- 4 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 855 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1 Std. 5 Min
Chicken Porridge With Century Egg
30 Min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 Min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30 Min
Mock Fin Soup
35 min
Dwaejibukgogi (Korean BBQ Marinade)
10min
Mapo tofu
15 Min
Yasai Yaki
25 Min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1 Std. 45 Min
Mapo Tofu
35 min
Collagen Soup Broth
8h 25min
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1 Std. 5 Min