
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g d'échalotes (2-3 échalotes)
- 30 g d'huile d'olive
- 250 g d'orge perlé moyen, lavé et égoutté
- 100 g de vin blanc sec végétalien
- 750 g d'eau chaude
-
1
c. à soupe de pâte de bouillon de légumes, faite maison végétalienne (voir conseil)
veya 1 cube de bouillon de légumes (pour 0,5l) végétalien - ½ c. à café de sel fin
- 2 pincées de poivre blanc moulu
- ¾ c. à café de thym déshydraté (isteğe bağlı)
- 40 g de pignons de pin
- 400 g de courgette tranchée (5 mm)
- 50 g de tomates séchées à l'huile, coupées en lanières (5 mm)
- 60 g de beurre d'amandes blanches
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 517 kcal / 2159 kJ
- Protein
- 16 g
- Yağ
- 23 g
- Karbonhidrat
- 52 g
- Lif
- 8.5 g