Pâtes au pesto de bolets et courge

Pâtes au pesto de bolets et courge

4.0 7 değerlendirme
Hazırlık 25 dk
Toplam 40 dk
4 portions

Malzemeler

La courge
  • de courge (knirps orange), en cubes (2 cm)
    600 g
  • de graines de courge
    30 g
  • d'huile d'olive
    10 g
  • de fleur de sel
    1 ½ c. à café
  • de poivre noir, moulu
    4 pincées
Le pesto et les pâtes
  • de Sbrinz en morceaux (2 cm)
    80 g
  • de cerneaux de noix
    80 g
  • de cèpes séchés
    30 g
  • gousse d'ail
    1
  • de thym, frais
    2 brins
  • d'huile d'olive
    50 g
  • d'eau
    1600 g
  • de sel
    1 ½ c. à café
  • de poivre noir, moulu
    2 pincées
  • de sel
    1 c. à soupe
  • de pâtes sèches (p. ex. rigatoni)
    400 g

Besin Değeri şuna göre 1 portion

Kalori 792.9 kcal / 3317.3 kJ
Protein 24.9 g
Yağ 37 g
Karbonhidrat 94.2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...