Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte
- 200 g de farine d'épeautre claire
- 75 g de beurre, en morceaux (2 cm)
- 50 g d'eau
- ½ c. à café de sel
La garniture
- 300 g de petits pois surgelés
- 1 gousse d'ail
- 3 œufs
-
150
g de mascarpone
veya 150 g de ricotta - 50 g d'eau
- ½ bouquet de menthe poivrée (env. 10 g), effeuillée
- 1 pointe de couteau de noix de muscade, fraîchement moulue
- ½ - 1 de c. à café de sel
- 1 pincée de poivre, moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2330 kJ / 561 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 35 g
- Yağ
- 38 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto alle cinque P
30min
Soupe aux lentilles et aux haricots
40min
Croûtes au fromage au four
35min
Strudel de légumes et couscous avec sauce au jogourt
50 min
Salade de lentilles aux betteraves et à la feta
30min
Pain bis gratiné à la méditerranéenne
35min
Poisson à l'ail et au citron
2 Std. 20 Min
Croissants au fromage
40min
Ragoût de pommes de terre et de champignons
1h
Soupe de patates douces et de tomates et croûtons au curry
40min
Pain plissé margherita
3 godz. 15 min
Saumon à l’orange et couscous au brocoli
25min