
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g d'Appenzeller fromage à pâte mi-dure, en morceaux (3 cm)
- 80 g d'oignons coupés en deux
- 1 gousse d'ail
- 300 g de riz risotto (cuisson 20 min.)
- 20 g d'huile d'olive
- 1 citron bio, zeste râpé
- 730 g d'eau
- 100 g de vin blanc
- 1 cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
- ½ c. à café de sel
- 4 pincées de poivre, moulu
- 150 g de pousses d'épinard frais
- 2 c. à soupe de jus de citron
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 436.5 kcal / 1826.4 kJ
- Protein
- 11.7 g
- Yağ
- 11.9 g
- Karbonhidrat
- 65.9 g
- Lif
- 1.7 g
- Doymuş Yağ
- 4.7 g
- Sodyum
- 491.4 mg