![Risotto au citron et épinards Risotto au citron et épinards](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/e153e16589f87deb0f05397a6e5d264e/Derivates/867921f5818b7e396293d45eaf832c94d54997f1.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g d'Appenzeller, fromage à pâte mi-dure, en morceaux (3 cm)
- 80 g d'oignons, coupés en deux
- 1 gousse d'ail
- 300 g de riz risotto (cuisson 20 min.)
- 20 g d'huile d'olive
- 1 citron, bio, zeste râpé
- 730 g d'eau
- 100 g de vin blanc
- 1 cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
- ½ c. à café de sel
- 4 pincées de poivre, moulu
- 150 g de pousses d'épinard frais
- 2 c. à soupe de jus de citron
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1826.4 kJ / 436.5 kcal
- Protein
- 11.7 g
- Karbonhidrat
- 65.9 g
- Yağ
- 11.9 g
- Doymuş Yağ
- 4.7 g
- Lif
- 1.7 g
- Sodyum
- 491.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto à la tomate et burrata
30 Min
Gratin de quinoa et brocolis
1hod. 10min
Polenta aux poireaux et topping aux marrons (2 portions)
50 Min
Curry panang
45 分钟
Risotto aux champignons accompagnés d'une salade de courge
45 分钟
Polenta aux poireaux et topping aux marrons
50 Min
Risotto à la courge
35min
Risotto aux poivrons
35min
Risotto alle cinque P
30 Min
Risotto de brocoli-parmesan aux noisettes
40 分钟
Polenta et ragoût de champignons
45 分钟
Gratin de gnocchis au poireau
50 Min