Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g d'Appenzeller, fromage à pâte mi-dure, en morceaux (3 cm)
- 80 g d'oignons, coupés en deux
- 1 gousse d'ail
- 300 g de riz risotto (cuisson 20 min.)
- 20 g d'huile d'olive
- 1 citron, bio, zeste râpé
- 730 g d'eau
- 100 g de vin blanc
- 1 cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
- ½ c. à café de sel
- 4 pincées de poivre, moulu
- 150 g de pousses d'épinard frais
- 2 c. à soupe de jus de citron
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1826.4 kJ / 436.5 kcal
- Protein
- 11.7 g
- Karbonhidrat
- 65.9 g
- Yağ
- 11.9 g
- Doymuş Yağ
- 4.7 g
- Lif
- 1.7 g
- Sodyum
- 491.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto alle cinque P
30min
Risotto à la courge
35min
One pot penne-poireaux
30min
Risotto à la tomate et burrata
30min
Risotto aux poivrons
35min
Risotto alla milanese
30min
Risotto d'orge perlé méditerranéen
1h
Polenta aux poireaux et topping aux marrons
50 min
Curry panang
45min
Polenta et sa sauce crémeuse aux champignons
50 min
Polenta et ragoût de champignons
45min
Dal de lentilles aux épinards
35min