Cihazlar ve Aksesuarlar
Provençal tart
Hazırlık 30 dk
Toplam 1sa 15 dk
6 portions
Malzemeler
Shortcrust pastry
-
wheat flour plus extra for dusting250 g
-
butter, salted cut in pieces, plus extra for greasing125 g
-
water10 g
-
salt1 tsp
-
egg1
-
herbs de Provence, dried½ tsp
-
ground Espelette pepper1 pinch
Filling
-
aubergines300 g
-
courgettes150 g
-
carrots100 g
-
red pepper100 g
-
mustard50 g
-
green olives, pitted100 g
-
egg1
-
milk60 g
-
single cream70 g
-
salt4 pinches
-
ground pepper2 pinches
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
8 g
Kalori
1704 kJ /
407 kcal
Yağ
26 g
Lif
4 g
Karbonhidrat
35 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Provence on your table
10 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Steamed aubergine and ricotta lasagne
1sa 25 dk
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45 dk
Quinoa salad with crunchy vegetables
30 dk
Stuffed vegetables
1sa 20 dk
Spinach and feta galette
1sa 50 dk
Pea Quiche
1sa
Chicken and pear pie
Değerlendirme yok
Quiche Lorraine
50 dk
Pitta bread
2sa
Focaccia with onions
2sa
Ratatouille
40 dk
Tuna mousse
10 dk