Cihazlar ve Aksesuarlar
Rabbit stew (Gibelotte)
Hazırlık 25 dk
Toplam 1sa 35 dk
4 portions
Malzemeler
-
shallots cut in halves80 g
-
garlic cloves2
-
rapeseed oil2 tbsp
-
spring onions cut in pieces100 g
-
farmhouse bread cut in cubes (2 cm)2 slices
-
bacon cubes100 g
-
wheat flour10 g
-
rabbit, whole, skinless, head removed cut in pieces1
-
dry white wine100 g
-
fresh white button mushrooms cut in quarters400 g
-
bouquet garni1
-
water420 g
-
chicken stock cube (for 0.5 l)1
-
salt½ tsp
-
ground pepper2 pinches
-
new potatoes600 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
48 g
Kalori
2387 kJ /
571 kcal
Yağ
26 g
Karbonhidrat
36 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
French Tradition on your Table
10 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Pogača (bread)
3 Std.
Veal Pilaf
1 Std. 25 Min
Potato and pork rib stew (patatas guisadas con costillas adobadas)
1 Std.
Drunken Herbal Prawns
4 Std. 55 Min
Sweet cheese pastry (knafeh)
3 Std.
Za'atar bread rolls
2 Std.
Red lentil soup with cumin
55 Min
Chicken with tomato sauce
1 Std.
Stir-fried noodles with vegetables
30 Min
Creamy Moroccan bean soup
35 Min
Artichoke and bean ragout
1 Std. 30 Min
Couscous with chicken, lamb and spicy sausages
1 Std. 10 Min