
Cihazlar ve Aksesuarlar
Rabbit stew (Gibelotte)
Hazırlık 25 dk
Toplam 1sa 35 dk
4 portions
Malzemeler
-
shallots cut in halves80 g
-
garlic cloves2
-
rapeseed oil2 tbsp
-
spring onions cut in pieces100 g
-
farmhouse bread cut in cubes (2 cm)2 slices
-
bacon cubes100 g
-
wheat flour10 g
-
rabbit, whole, skinless, head removed cut in pieces1
-
dry white wine100 g
-
fresh white button mushrooms cut in quarters400 g
-
bouquet garni1
-
water420 g
-
chicken stock cube (for 0.5 l)1
-
salt½ tsp
-
ground pepper2 pinches
-
new potatoes600 g
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Kalori
571 kcal /
2387 kJ
Protein
48 g
Yağ
26 g
Karbonhidrat
36 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

French Tradition on your Table
10 Tarif
Uluslararası
Uluslararası