Cihazlar ve Aksesuarlar
Rabbit stew (Gibelotte)
Hazırlık 25 dk
Toplam 1sa 35 dk
4 portions
Malzemeler
-
shallots cut in halves80 g
-
garlic cloves2
-
rapeseed oil2 tbsp
-
spring onions cut in pieces100 g
-
farmhouse bread cut in cubes (2 cm)2 slices
-
bacon cubes100 g
-
wheat flour10 g
-
rabbit, whole, skinless, head removed cut in pieces1
-
dry white wine100 g
-
fresh white button mushrooms cut in quarters400 g
-
bouquet garni1
-
water420 g
-
chicken stock cube (for 0.5 l)1
-
salt½ tsp
-
ground pepper2 pinches
-
new potatoes600 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
48 g
Kalori
2387 kJ /
571 kcal
Yağ
26 g
Karbonhidrat
36 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
French Tradition on your Table
10 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Pogača (bread)
3sa
Veal Pilaf
1sa 25 dk
Potato and pork rib stew (patatas guisadas con costillas adobadas)
1sa
Drunken Herbal Prawns
4sa 55 dk
Sweet cheese pastry (knafeh)
3sa
Za'atar bread rolls
2sa
Red lentil soup with cumin
55 dk
Chicken with tomato sauce
1sa
Stir-fried noodles with vegetables
30 dk
Creamy Moroccan bean soup
35 dk
Artichoke and bean ragout
1sa 30 dk
Couscous with chicken, lamb and spicy sausages
1sa 10 dk