![Rabbit stew (Gibelotte) Rabbit stew (Gibelotte)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5F91B5EA-8F35-4BF2-B305-8ECD70EDA71D/Derivates/7133B8BC-D0C0-4B80-A4D5-F583CF0CFD01.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g shallots, cut in halves
- 2 garlic cloves
- 2 tbsp rapeseed oil
- 100 g spring onions, cut in pieces
- 2 slices farmhouse bread, cut in cubes (2 cm)
- 100 g bacon cubes
- 10 g wheat flour
- 1 rabbit, whole, skinless, head removed, cut in pieces
- 100 g dry white wine
- 400 g fresh white button mushrooms, cut in quarters
- 1 bouquet garni
- 420 g water
- 1 chicken stock cube (for 0.5 l)
- ½ tsp salt
- 2 pinches ground pepper
- 600 g new potatoes
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2387 kJ / 571 kcal
- Protein
- 48 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 26 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zurich-style veal strips with potatoes
2 Std. 50 Min
Rabbit in a Citrus Marinade with Black Olives and Thyme - Coniglio marinato agli agrumi con olive e timo
1 godz. 30 min
Veal stew (Blanquette de veau)
1 Std. 5 Min
Cherry and almond clafoutis pudding
3 Std.
Seafood rice
1 Std. 15 Min
Lemon chicken
50 Min
Rabbit stew
1 Std.
Chicken Soup with Egg and Lemon (Avgolemono)
1 Std. 15 Min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 Min
Ukrainian borscht
35 Min
Borscht
50 Min
Pain aux Cereales
12 godz. 15 min