Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g Emmental cheese, cut in pieces (2 cm)
- ½ bunch fresh parsley (approx. 10 g), leaves only, plus extra roughly chopped for garnishing
- 2 garlic cloves
- 70 g red pepper, cut in pieces
- 120 g onions, quartered
-
20
g clarified butter
veya unsalted butter, diced - 1 Tbsp tomato purée
- 1 ½ Tbsp sweet paprika
- ¼ - ½ tsp hot paprika, to taste
- 600 g veal meat, sinew free, boneless, diced (3 cm)
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 1 piece lemon peel (approx. 2-3 cm)
- 1 tsp fine sea salt
- ½ - 1 tsp ground black pepper, to taste
- 250 g water
- 150 g long grain rice
- 2 Tbsp sour cream, for serving
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2204 kJ / 527 kcal
- Protein
- 41 g
- Karbonhidrat
- 54 g
- Yağ
- 16 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta with Prawn and Pepper Sauce
30 min
Venison and Potato Goulash
50 min
Pork with Spinach Lentils
20min
Stir-Fried Beef with Caponata
45 min
Creamy mustard chicken stew
40 min
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1h 10 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35 min
Chickpea and Turkey Meatball Soup
45 min
Chicken with Herb Salsa and White Bean & Rocket Pesto Salad
55 min
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti
40 min
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45 min