![Savoiardi with mango and passionfruit Savoiardi with mango and passionfruit](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F30BB4E6-5F29-427E-9E09-A5173DD2366F/Derivates/9A3AA15F-DE04-42D2-BC14-B0231EB8E9F4.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Savoiardi biscuit
- 6 eggs, separated
- 2 pinches sea salt
- 180 g caster sugar
- 150 g plain flour
- 60 g cornflour
Mango and passionfruit
- 250 g water
- 800 g fresh mango (approx. 3-4 mangos), flesh only, cut into cubes (1-2 cm)
- 130 g caster sugar
- 2 - 3 tbsp fresh passionfruit pulp, or canned passionfruit pulp
- 2 eggs
- 500 g mascarpone cheese, room temperature
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2443 kJ / 582 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 73 g
- Yağ
- 26 g
- Doymuş Yağ
- 14.6 g
- Lif
- 3.3 g
- Sodyum
- 330.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1h 10min
Tiropita (Greek cheese pie)
1h 10min
Granini slice
2 Std. 15 Min
Mixed berry pavlova stack
5h 30min
Tuna and olive empanaditas
4h 5min
Baked cheesecake
2 godz. 55 min
Raspberry soufflés
1 godz. 35 min
Pistachio cheesecakes with mango
2h 30 min
Russian beetroot salad
1h 10min
Miso soup and sake seafood with rice
1h 5min
"Little house" slice
6 Std. 30 Min
Black forest pavlova stack
5h 30min