Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pâte brisée
- 150 g de farine, et un peu pour travailler la pâte
- 70 g de beurre, froid, en morceaux, et un peu pour le moule
- 50 g d'eau
- ½ c. à café de sel
Garniture
- 50 g de jambon fumé cru, en tranches
- 400 g de tomates-cerises, coupées en deux
- 1 oignon rouge, coupé en deux
- 250 g de mascarpone
- 50 g de lait
- 3 œufs
- 20 g d'amidon
- ¾ c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 morceau/part
- Kalori
- 1328 kJ / 317 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 23 g
- Lif
- 1.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gratin de gnocchis au poireau
50 Min
Quiche aux asperges
1 Std.
Tarte aux poireaux et au fromage
1 Std. 5 Min
Risotto à la tomate et burrata
30 Min
Flammekueche aux poires et gorgonzola
1 Std.
Risotto aux poivrons
35 Min
Escargots aux légumes
1 Std. 20 Min
Tarte au gruyère
50 Min
Risotto aux carottes et endives
40 Min
Tarte aux épinards
55 Min
Velouté de tomates et de courges
25 Min
Gâteau oignons-fromage
1 Std. 15 Min