Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g de farine et un peu plus pour fariner
- 150 g d'eau
- 50 g d'huile d'olive
- ¼ de cube de levure boulangère fraîche (env. 10 g), émiettée
- 1 c. à café de sel
- 200 g de poireaux, en morceaux (env. 3 cm)
- 200 g de crème fraîche
- 160 g de jambon, cuit, en dés
- ½ c. à café de fleur de sel
- 4 pincées de poivre, moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2483 kJ / 592 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 56 g
- Yağ
- 32 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Croûtes au fromage au four
35 min
One pot penne-poireaux
30 min
Risotto à la tomate et burrata
30 min
Risotto à la tomate et au basilic
30 min
Lasagne verdi
1h 15 min
Tarte aux légumes
1h
Tarte aux poireaux et au fromage
1h 5 min
Tarte au gruyère
50 min
Salade estivale de cornettes aux courgettes
30 min
Röstis de légumes et sauce forestière à la crème (TM6)
1h 15 min
Lasagnes à la courge
1 Std. 40 Min
Risotto à la courge
35 min