Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 320 g di pasta secca tipo penne
- 2 limoni, preferibilmente biologici
- 30 g di burro, morbido
- 150 g di panna (min. 30% di grassi)
- 2 pizzico di sale
- 2 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 3 carciofi
- 4 cucchiai di olio extravergine di oliva
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2414 kJ / 577 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 62.1 g
- Yağ
- 30.7 g
- Lif
- 9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tagliatelle ai funghi
1sa
Risotto zucca e porcini
45 min
Tagliatelle al pesto di pistacchio e limone
30 min
Insalata di riso, funghi e salmone
40 min
Penne risottate ai cuori di carciofo, prosciutto e ricotta
45 min
Rigatoni capricciosi
1sa
Cupola di riso al mandarino e Grand Marnier
40 min
Bucatini alle melanzane, pomodori e funghi porcini
50 min
Tagliatelle di nocciole con sugo al guanciale
1sa
Gnocchi alle mandorle
1sa 40 dk
Pasta con salmone e spinaci
55min
Salsa di pomodori, pancetta e paprika
45 min