Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Kruidenknoedels
- 10 - 15 g gemengde verse kruiden (bv. basilicum, peterselie, wilde knoflook, kervel), enkel de blaadjes
- 200 g melk
- 60 g boter, in stukken
- ¾ tl zout
- ¼ tl gemalen nootmuskaat (isteğe bağlı)
- 150 g griesmeel
- boter, plus extra om in te vetten
- 1 ei
Rode bietensoep
-
500
g rauwe rode bieten, gepeld, in stukken
veya 500 g gekookte rode bieten, in stukken - 700 g water
- 150 g witte wijn
-
2
volle tl groentebouillonpasta, huisgemaakt
veya 2 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - 25 g bloem
- ½ - 1 tl zout
- 2 snuifjes gemalen nootmuskaat
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- 100 g room
- 1 el witte wijnazijn (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 1386 kJ / 331 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 30 g
- Yağ
- 17 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zoetzure dhal
Değerlendirme yok
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4h 30min
Sprankelende clementine en granaatappelpunch
20min
Kruidenvinaigrette
Değerlendirme yok
Aspergesoep met citroen
55min
Aardappel en amandel schijf met bonen en tomatensaus
50min
Paella met kidneybonen
55min
Driekoningentaart met peren en rozijnen
1 Std. 50 Min
Bloemkool korma
2 Std. 20 Min
Rode bietensalade
10min
Kikkererwten flatbread met curry groenten dip
50min
Stoofpot van linzen
2h 35 phút