
Uyumlu sürümler
L’œuf cuisson parfaite et ses asperges de Provence - Sebastien Richard
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La cuisson des blancs et la garniture
- 10 g d'huile d'olive
- 4 blancs d'œufs
- 12 asperges vertes
- 500 g d'eau
- 200 g de chair de courge butternut détaillée en cubes (1 cm)
- ½ concombre
La vinaigrette
- le jus d'1/2 citron vert
- 30 g de sauce de soja
- 40 g d'huile d'olive
- 1 pincée de poivre noir moulu à ajuster en fonction des goûts
L'œuf parfait
- 1750 g d'eau
- 4 œufs
Le dressage
- 1 d'écorce de citron confit détaillé en julienne
- 50 g d'olive kalamata, dénoyautée
- 4 pétales de rose confits
- 4 crackers bio coupés en morceaux
- 4 pincées de poivre de Sichuan à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 399.5 kcal / 1661.5 kJ
- Protein
- 15.5 g
- Yağ
- 27.8 g
- Karbonhidrat
- 22 g
- Lif
- 5 g