Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 400 g de parures d'asperge (épluchures et queues) (2 bottes)
- du sel
- du poivre moulu
- 550 g d'eau
- 2 c. à soupe de ricotta
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 125 kJ / 30 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 1 g
Alternatif tarifler
Velouté de mâche et panais
30min
Pêches à la vapeur
25 min
Velouté d'asperges vertes aux pignons pimentés
1h 10min
Velouté d'asperges blanches et cerfeuil
3 godz. 35 min
Purée de céleri
25 min
Asperges et pommes de terre sauce hollandaise
50min
Velouté d'asperge au cerfeuil
30min
Sauce marchand de vin
1h 15 min
Coulis de tomates
35 Min
Velouté de fanes de radis, quenelle au chèvre frais
40min
Beurre d'escargot
10 min
Fanes de radis en velouté et chorizo croustillant
40min