Foie gras vapeur aux épices, abricots secs et pruneaux
TM6 TM5 TM31

Foie gras vapeur aux épices, abricots secs et pruneaux

5.0 (1 değerlendirme)

Malzemeler

  • 400 - 500 g de foie gras de canard cru (1 lobe)
  • 7 g de sel
  • poivre moulu
  • 80 g d'abricots secs, coupés en quatre
  • 60 g de pruneaux dénoyautés, coupés en quatre
  • 1 c. à café bombée de quatre-épices
  • 800 g d'eau

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
3330 kJ / 796 kcal
Protein
8 g
Karbonhidrat
20 g
Yağ
79 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler