Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 - 500 g de foie gras de canard cru (1 lobe)
- 7 g de sel
- poivre moulu
- 80 g d'abricots secs, coupés en quatre
- 60 g de pruneaux dénoyautés, coupés en quatre
- 1 c. à café bombée de quatre-épices
- 800 g d'eau
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3330 kJ / 796 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 79 g
Alternatif tarifler
Soupe de champignons, amande et fruits secs
35min
Tagliatelle fraîches aux cèpes
1h
Beignets de crevettes et de patates douces
1h
Velouté de champignons et noisettes XXL
40 min
Fiadone au citron
3h 50min
Gaspacho de tomate aux croûtons persillés
20 min
Calamars sous-vide
4h 15min
Petit gâteau à l'orange amère et à l'huile d'olive
45 min
Pommes en croûte feuilletée
2h 30min
Recette du chef Eric Guérin : Lotte champignons noisettes, panais, jus de champignon sarrasin et condiment ail
1h 30min
Riz à la noix de coco (arroz con coco)
35min
Masfouf (graines de couscous aux fruits secs)
1 Std. 20 Min