Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g Rhabarber, geschält, in Stücken (2 cm)
- 100 g Tomatenmark
- 110 g Olivenöl
-
4
TL Thymian, getrocknet
veya 6 TL Thymianblättchen, frisch - 3 TL Salz
- 1 ½ TL Cayennepfeffer, gemahlen
- 1 Packung Gelierzucker 2:1 (à 500 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 1945 kJ / 464 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 76 g
- Yağ
- 16 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ingwersalzpaste
30min
Traubengelee
1h
Zucchini-Nektarinen-Relish
55 min
Stachelbeerchutney mit Berberitzen
55 min
Marillen-Curd
35 Min
Süßer Marillensenf
55 min
Marillen-Paradeiser-Ketchup
505sa 10 dk
Erdbeer-Rhabarber-Sirup
35 Min
Zwetschkenessig mit Schwips
1h
Fruchtiges Tomatenketchup
2h 25 min
Ribisel-Apfelessig
4 Std. 20 Min
Erdbeermarmelade mit Holunderblüten
35 Min