Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g Rhabarber, geschält, in Stücken (2 cm)
- 100 g Tomatenmark
- 110 g Olivenöl
-
4
TL Thymian, getrocknet
veya 6 TL Thymianblättchen, frisch - 3 TL Salz
- 1 ½ TL Cayennepfeffer, gemahlen
- 1 Packung Gelierzucker 2:1 (à 500 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 1945 kJ / 464 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 76 g
- Yağ
- 16 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crème de Cassis (Johannisbeerlikör)
1h 5min
Erfrischendes Kohlrabi-Tomaten Chutney
30 min
Feigensenf
55 min
Marillen-Limes
25min
Zucchini-Nektarinen-Relish
55 min
Zwetschkenessig mit Schwips
1h
Radieschenblätterpesto mit Haselnüssen
45 min
Pfirsich-Curry-Chutney
1h
Birnen-Rosmarin-Senf
50 min
Rotweinzwetschken mit Ingwer und Haselnüssen
1h 25min
Ribiselgelee mit Lavendel und Prosecco
1 godz. 10 min
Erdbeermarmelade mit Holunderblüten
35min