Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 100 g di pane raffermo a pezzi
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 60 g di olive verdi denocciolate
- 20 g di capperi sotto sale, dissalati
- 120 g di olio extravergine di oliva
- 1000 g di alici fresche eviscerate e pulite
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1757 kJ / 420 kcal
- Protein
- 3016.2 g
- Karbonhidrat
- 16.2 g
- Yağ
- 26.2 g
- Lif
- 0.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Calamari alla napoletana
40 min
Baccalà con patate e peperoni alla maggiorana
40 min
Baccalà, patate e funghi
45 min
Polpette di alici
55min
Alici ripiene al Varoma
50min
Alici ripiene
50min
Baccalà all'olio con scarola e pomodorini
1h
Baccalá alle olive
25min
Baccalà gratinato
1h
Baccalà alla portoghese
1h 10min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10min
Baccalà alla ligure
1h