Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 100 g di pane raffermo a pezzi
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 60 g di olive verdi denocciolate
- 20 g di capperi sotto sale, dissalati
- 120 g di olio extravergine di oliva
- 1000 g di alici fresche eviscerate e pulite
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1757 kJ / 420 kcal
- Protein
- 3016.2 g
- Karbonhidrat
- 16.2 g
- Yağ
- 26.2 g
- Lif
- 0.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baccalà alla portoghese
1 godz. 10 min
Calamari alla napoletana
40 min
Baccalà alla livornese
35 Min
Carciofi trifolati
30 Min
Tegamini di cipolle e alici
1 godz.
Spigole all'acqua pazza
30 Min
Alici ripiene
50 min
Calamari alla marchigiana
35 Min
Baccalá alle olive
25 Min
Sgombri all'agro
1 godz. 45 min
Alici ripiene al Varoma
50 min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1 godz. 10 min