Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 100 g di pane raffermo a pezzi
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 60 g di olive verdi denocciolate
- 20 g di capperi sotto sale, dissalati
- 120 g di olio extravergine di oliva
- 1000 g di alici fresche eviscerate e pulite
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1757 kJ / 420 kcal
- Protein
- 3016.2 g
- Karbonhidrat
- 16.2 g
- Yağ
- 26.2 g
- Lif
- 0.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Triglie in salsa piccante
30 Min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1 Std. 10 Min
Sgombri all'agro
1h 45min
Baccalà, patate e funghi
45 Min
Polpetti affogati
45 Min
Alici ripiene
50 min
Calamari cipolle e patate
50 min
Contorno di scarola con noci e pinoli
20 min
Baccalà alla ligure
1 Std.
Alici ripiene al Varoma
50 min
Baccalá alle olive
25 Min
Spezzatino di ricciola agli agrumi
1 Std.