Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Wirsing-Rouladen mit Hirsefüllung
-
250
g Hirse
veya 250 g Bulgur - 1200 g Wasser
- 6 - 12 Wirsingblätter (6 große oder 12 kleinere Blätter)
- 180 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 200 g frische Pilze (z.B. Champignons, Waldpilze, Shiitake)
- 20 g Butter
- 1 - 1 ½ TL Salz
- ½ - ¾ TL Pfeffer
Pilzsauce
- 30 g Butter
- 80 g Sahne
- ½ - ¾ TL Salz
- ¼ - ½ TL Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1185 kJ / 283 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 34 g
- Yağ
- 12 g
- Lif
- 5 g
Alternatif tarifler
Blumenkohl-Spinat-Lasagne
1h 45min
Linsen mit Tiroler Knödeln (vegan)
1 Std. 15 Min
Linsenbraten
1 Std. 50 Min
Rüben-Dinkel-Galette
2h
Brokkolibratlinge mit Radieschensalsa
1h 10 min
Gemüse-Tofu-Pastetchen mit Koriander-Joghurt-Sauce
1h 10 min
Saurer Tofu mit Wurzelgemüse (vegan)
40min
Erdäpfelsackerl mit Mangold und Pilzen (vegan)
1 godz. 30 min
Sellerie-Schnitzel mit Sesam-Panade und Kartoffelpüree
1u.
Vegetarische Mangoldrouladen
1 godz. 30 min
Graupen-Rouladen mit Waldpilz-Sauce
1 godz. 30 min
Wirsingfrikadellen
1 Std. 20 Min