Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g d'oignon, coupé en quatre
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 400 g de tomates, en morceaux
- 6 belles feuilles de basilic frais
- 100 g d'eau
- 50 g de ricotta
- 40 g de parmesan, coupé en morceaux
- 6 petites feuilles de romarin frais
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 913 kJ / 220 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 15 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Soupe de chou-fleur et poireau au paprika
40 min
Soupe de poireaux au thym et au fromage frais
40 min
Soupe de tomates et courgettes
55min
Soupe à l'oignon
50min
Soupe de tomate aux copeaux de jambon de Bayonne
35min
Velouté de tomates à la crème
35min
Velouté de mâche au Curé Nantais
35min
Velouté de tomates
35min
Velouté de courgette et roquette
35min
Soupe de tomate au basilic
30 min
Velouté d'endive
35min
Potage rouge tomate-poivron et croûtons à l'ail
35min