Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de bœuf
- 200 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 1 c. à café de jus de citron
- 50 g de farine de blé
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 60 g de câpres en saumure, égouttées
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 406.8 kJ / 97.7 kcal
- Protein
- 1.6 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 7.8 g
- Lif
- 0.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sauce bordelaise
45 min
Baba aux agrumes
8h 45min
Terrine de lapin aux herbes
24 godz.
Sauce cocktail
10min
Terrine de foies de volaille au porto
5h 50min
Pâté périgourdin
48u.
Sauce orange-citron
30 min
Saumon sauce gribiche
35 min
Sauce rouille
10min
Sauce tomate épicée
25 min
Sauce tartare
10min
Sauce gribiche
15min