Cihazlar ve Aksesuarlar
Sauce aux câpres
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
825 g
Malzemeler
-
500 g d'eau
-
1 cube de bouillon de bœuf
-
200 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
-
1 c. à café de jus de citron
-
50 g de farine de blé
-
1 pincée de sel à ajuster en fonction des goûts
-
1 pincée de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
-
60 g de câpres en saumure égouttées
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 100 g
Protein
1.6 g
Kalori
406.8 kJ /
97.7 kcal
Yağ
7.8 g
Lif
0.5 g
Karbonhidrat
5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Sauces
11 Tarif
Fransa
Fransa