Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de bœuf
- 200 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 1 c. à café de jus de citron
- 50 g de farine de blé
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 60 g de câpres en saumure, égouttées
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 406.8 kJ / 97.7 kcal
- Protein
- 1.6 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 7.8 g
- Lif
- 0.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sauce tartare
10min
Mousse de foies de volaille aux fruits secs
7h 30min
Sauce à l'oseille
35 dk
Sabayon au vouvray
15min
Chutney de poires
55 min
Sauce gribiche
15min
Poires au vin rouge
3sa 20 dk
Sauce au vin doux
55 min
Saumon sauce gribiche
35 dk
Sauce périgourdine
35 dk
Rognons de veau sauce madère
20 dk
Sauce chasseur
35 dk