Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de bœuf
- 200 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 1 c. à café de jus de citron
- 50 g de farine de blé
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 60 g de câpres en saumure, égouttées
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 406.8 kJ / 97.7 kcal
- Protein
- 1.6 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 7.8 g
- Lif
- 0.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sauce soubise
30min
Ris d'agneau à la zamorana
50 Min
Sauce rouille
10 Min
Sauce aigre-douce aux poivrons
40min
Saumon sauce gribiche
35min
Sauce tomate épicée
25 min
Sauce hollandaise sans œuf
10 Min
Moules au citron
40min
Sauce gribiche
15 min
Chaudrée de moules
35min
Rognons de veau sauce madère
20p
Sauce tartare
10 Min