Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 克 橄欖油
- 50 克 醬油
- ½ 茶匙 紅糖
- 1 顆 萊姆 ,取皮屑及汁液
- 4 片 新鮮鮭魚片,去皮 ,去骨(每片約150-180 克)
- 100 克 紅蔥頭 ,切塊
- 1 粒 蒜頭
- 100 克 韭蔥 ,只取蔥白、切塊
- 20 - 30 克 嫩薑 ,去皮 (isteğe bağlı)
- 100 克 西洋芹 ,切塊
- 350 克 冷凍青豆
- 450 克 水
- 2 茶匙 鹽
- 400 克 綠花椰菜,切小朵
- 2 小撮 黑胡椒粉
- 50 - 100 克 鮮奶油 (約含18%脂肪) ,依個人喜好調整
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 2782 kJ / 664 kcal
- Protein
- 46 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 43 g
- Lif
- 9.4 g